linde

Yvonne Versteijnen

LinkedIn-socialmedia-Web-Yvonne-zakelijke-foto-Leende-Linde-Uitvaart-20185599

Ik ben geboren in Leende op 6 augustus 1962. Sindsdien heb ik – op een half jaar na – altijd in Leende gewoond. Ik heb vier dochters en drie prachtige kleinzonen.
 
Sedert 1987 heb ik een eigen onderneming, Studio Iris, een bureau voor grafische vormgeving. In de afgelopen jaren heb ik daarin regelmatig mensen mogen bijstaan bij het maken van kaarten en advertenties voor een uitvaart. Mede daardoor werd ik me ervan bewust dat ik het heel dankbaar werk vind om mensen te begeleiden in deze ingrijpende periodes in hun leven. Daarom ben ik de cursus tot uitvaartbegeleider gaan volgen bij Gaandeweg Uitvaarteducatie. Ik heb deze cursus eind maart 2016 succesvol afgerond.

 

Linde Uitvaart

Linde Uitvaart heb ik 1 juni 2015 opgericht. De linde met haar ruwe schors, stevige takken, brede wortels en hartvormige bladeren staat symbool voor rust, trouw en liefde. Maar tevens staat zij voor bescherming en verbondenheid binnen de gemeenschap. Daar kan ik me als dorpbewoonster van ‘Lind’ mee identificeren.

Sedert mijn oprichting hebben al veel families mij het vertrouwen durven geven en de verzorging van de uitvaart van een naaste door mij laten regelen. Ik ben hun hier zeer dankbaar voor. Elke uitvaart is anders en voor elke familie wil ik me weer meer dan 100% inzetten zodat zij met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid van hun dierbare.