Recencies

Arianne Beks
Ik ken Yvonne als een warme en hartelijke persoonlijkheid. Na het toch wel onverwachte overlijden van mijn vader, was het fijn dat Yvonne voor ons het afscheid wilde regelen. Ons gezin had even tijd nodig om het te verwerken en Yvonne nam echt de tijd om te luisteren. Er moet in korte tijd zoveel worden geregeld. Alle mogelijkheden kwamen op tafel, naar elke wens werd geluisterd. Juist de niet te zakelijke uitstraling van Linde uitvaart, maakte het laagdrempelig om jezelf te uiten. Ook werd bij veel te regelen zaken de keuze aan ons gelaten of we zelf bepaalde zaken wilden doen/regelen. Het voelt, achteraf, heel goed dat we veel zelf hebben gedaan.
De ceremonie was prachtig! Door Yvonne’s samenwerking met Marieke van Lieshout (Bijzonder-Jij ceremonies) hebben zij elk van ons zover gekregen bij te dragen aan het afscheid van mijn vader. Daar zijn we heel dankbaar voor! Marieke heeft elk van ons aandacht gegeven in haar mooie speeches die het afscheid van mijn vader tot een persoonlijk geheel maakte. 
Ik heb veel positieve reacties gehad over de geweldige locatie (Schoorsveld) en het persoonlijk karakter van het afscheid van mijn vader. De foto’s, die die dag zijn gemaakt, zijn voor mij heel waardevol.

Leoniek Milchers
Hartelijk dank namens de hele familie voor de mooie bos bloemen een jaar na het overlijden van ons mam.

Sjaak en Inge Jeurninck
Op 14 april 2016 is onze vader en schoonvader overleden.
We hebben ontzettend veel steun gehad van Yvonne, zowel emotioneel als organisatorisch! Yvonne is een echte aanpakker en heeft ons veel werk uit handen genomen, zowel in het maken van de kaarten en het prentje als met heel de regie van de crematie. Op de crematie hebben we de aanwezigheid van Yvonne als heel prettig ervaren, ze bleef als begrafenisonderneemster op de achtergrond, maar gaf steun wanneer we het nodig hadden. We hadden een heel mooi afscheid, zoals we het wilden en ook samen met Susanne hebben ze ons een heel dankbaar en warm gevoel gegeven.

Sonja Guns:
Met veel respect , liefde en steun hebben Yvonne en Susanne de uitvaart van mijn man deskundig verzorgd. We hadden een heel liefdevol en mooi afscheid van mijn man, zoals wij het wilde en goed bij Jacques paste. Wij kijken met een heel goed en fijn gevoel terug op de dagen die vooraf gingen aan de crematie . Yvonne regelde alles en stond altijd voor ons klaar met de juiste adviezen. Yvonne en Susanne van Linde Uitvaart nogmaals heel erg bedankt.

Anoniem
Op een warme manier en met heel veel respect heeft Yvonne ons geholpen en bijgestaan in de dagen na het overlijden van ons pasgeboren zoontje. De kraamweek werd de week van de voorbereidingen van zijn uitvaart. Yvonne heeft er mede voor gezorgd dat wij alle kostbare tijd die we ooit samen zouden hebben met hem, konden besteden aan hem en elkaar. Wij konden hem vasthouden, bewonderen, ons andere zoontje aandacht geven en onze rust nemen. We hoefden in deze dagen niets meer zelf te regelen. De uitvaart zelf was prachtig en verliep precies zoals we ‘wilden’. Ontzettend belangrijk. Dank je wel Yvonne!

Marianne Bust
26 april 2016 is mijn man overleden en wij besloten gebruik te maken van de diensten van Linde Uitvaart. We kijken terug op een hele fijne uitvaartdienst. Ook de dagen voor de uitvaart waren heel speciaal. Door de goede zorgen van Yvonne voelden wij ons heel fijn. Zij maakte dat wij ons nergens zorgen over hoefden te maken en zodoende brachten we een hele fijne tijd door samen met het gezin en familie.
Heel veel konden we zelf regelen, dat wilden we ook graag, maar we wisten ons verzekerd van goed advies. We hadden een afscheid zoals we het heel graag wilden. Tot op het laatste moment konden we nog dingen veranderen. Yvonne en haar collega’s waren altijd op de achtergrond aanwezig. Dat gaf ons allen een heel warm gevoel.

Leny Verhaegen
Op 11 Augustus  2016 was de crematie van mijn vader . Uiteraard was het een heel verdrietige gebeurtenis. Een grote steun echter was de zorg, respect en emotionele steun die wij mochten ervaren van Yvonne en Susanne van Linde uitvaart. Samen hebben we een prachtige kaart gemaakt, een blijvende herinnering voor ons. Voor allen waren de dagen na het overlijden tot na de crematie van pa niet alleen geruststellend maar ook rustgevend, omdat alles in de puntjes geregeld was. Mijn moeder en familie kijken terug op een hele mooie uitvaart van ons (o)pa.