Recencies

shutterstock_270417401 web

Toen ik na afloop van de uitvaart van een oud collega Linde uitvaart/Yvonne en Marieke complimenteerde met de manier waarop zij die uitvaart verzorgd hadden, kon ik niet bevroeden dat ik vier weken later zelf een afscheid zou moeten regelen. De eerste aan wie ik dacht was Yvonne en zij heeft ons van begin tot eind volledig ondersteund, meegedacht en ontzorgd. De korte lijnen met haar maakten alles bijzonder prettig. Het resultaat was een intiem en tegelijkertijd fantastisch afscheid van mijn vader. Daarvoor zijn wij haar zeer erkentelijk. Wij hadden ons geen beter afscheid voor kunnen stellen. Yvonne: dankjewel!
Ruud Janson

 

Onlangs overleed in korte tijd mijn vader. Bij toeval kwam ik terecht op de website van Linde Uitvaart. Deze sprak mij aan door de eenvoud en de heldere taal. Dat wat de website uitstraalde, bleek Yvonne waar te maken – zonder veel gedoe regelde ze de uitvaart tot in de puntjes, en de keuzes die zij ons voorlegde waren helder en daardoor makkelijk te maken. Haar voorstel om Marieke als begeleider in te zetten bleek een uitstekend idee. Marieke heeft aan ons de juiste vragen gesteld waardoor zij op een intelligente, gevoelige en rake manier de verschillende speeches en muziekstukken tijdens de uitvaart aan elkaar heeft gepraat. In deze ingewikkelde tijd van afscheid en restricties door corona hebben wij als gezin toch het gevoel dat we er alles uit hebben kunnen halen wat erin zat. Ons verdriet is er niet minder door, maar de steun en aandacht van Yvonne en Marieke hebben ervoor gezorgd dat we met veel tevredenheid op de uitvaart van mijn vader terugkijken.
Geertje Hazewindus

 

Na een kort ziekbed is mijn vader in april overleden aan het coronavirus. Ik benaderde Marieke en Yvonne om de uitvaart van mijn vader te regelen.
Ik heb Yvonne leren kennen als een professionele, warme en betrokken uitvaartverzorger. Zij heeft de uitvaart van mijn vader perfect geregeld. Yvonne snapte heel snel wat ik wel en niet wilde en heeft al mijn zorgen en geregel uit handen genomen. Zij heeft ook een heel mooie rouwkaart gemaakt waarover ik veel complimenten heb gehad.
De uitvaartdienst zelf is ook heel goed verlopen. Yvonne en Marieke hadden alles tot in de puntjes geregeld. Ik hoefde die dag nergens naar om te kijken. Marieke heeft de ceremonie op een hele fijne en prettige manier begeleid. Het was bijzonder knap hoe Marieke tijdens het afscheid steeds de juiste woorden wist te kiezen. Samen met de fotopresentatie en de muziek was de ceremonie een heel mooi geheel. Mensen die de dienst vanwege de coronamaatregelen online vanaf huis moesten volgen, vonden het lijken alsof ze er toch bij waren. Zo persoonlijk was het.
Ik kijk terug op een mooie en goed geregelde uitvaart en een prachtige ceremonie. Precies zoals mijn vader gewild zou hebben.
Anneke

 

Eind vorig jaar heb ik voor het eerst contact met Yvonne gezocht. Dat verliep in een goede sfeer en schiep vertrouwen voor wat komen ging. Mijn broer bleek ernstig ziek en we wilden samen met hem zijn einde voorbereiden. Yvonne bracht me in contact met Marieke. Zij heeft in gesprekken een prachtig verhaal opgesteld, samen met mijn broer. In die periode hoefde ik Yvonne maar te bellen en de deur, maar ook haar hart stond altijd open. Professionaliteit, maar ook dat persoonlijke gaf het gevoel dat je terecht kon met al je vragen/wijzigingen, kortom van alles wat voorbij kwam. Samen met Marieke hebben we een afscheidsdienst gemaakt, waarin de wensen van mijn broer ook tot uiting kwamen. Ik kan wel zeggen dat we terug kunnen kijken op een intensieve periode, met een heel mooi afscheid. Marieke en Yvonne hebben ons nog verrast met een zeer persoonlijk aandenken aan onze broer, een terugkijken op zijn leven. Dat wat in de ceremonie ook zo mooi verwoord én verbeeld is. Dank je wel hiervoor.
Toos van Lieshout

 

Toen onze vader overleed eind december 2021, zijn wij als familie snel in contact gekomen met Yvonne (en Marieke). Het voelde direct heel fijn, warm en deels zorgeloos en dat is precies wat we nodig hadden bij het grote verdriet dat we hadden. Je wilt graag gestuurd worden in de rollercoaster van het organiseren van een mooi afscheid. Je kunt dat maar 1 keer goed doen en dan is het fijn dat er mensen zijn die het proces bewaken en je helpen er iets bijzonders van te maken want dat wilden we zo graag. De rust die uitgestraald werd, had effect op onze gemoedstoestand en dat helpt. Het magazine dat we naderhand van Yvonne ontvingen, is iets extra’s. Je kunt nog eens terugkijken naar de foto’s en alle teksten rustig teruglezen. Je wordt zo’n dag immers ook geleefd dus er gaat ook best wat aan je voorbij. Ondanks het grote verdriet vonden wij het een hele fijne, zeer waardevolle samenwerking. We gunnen dit iedereen.
Familie Burghouts

 

Na een ziekbed van enkele dagen is mijn man overleden aan het corona-virus. Omdat ik goede berichten had gehoord over de onderneming van Yvonne, heb ik meteen contact met haar opgenomen. Vanwege de omstandigheden konden wij alleen via mail en telefoon contact hebben. Ondanks dat hebben wij alleen maar lof over de manier waarop Yvonne alles voor ons heeft geregeld. Wij kijken terug op een, ondanks de beperkingen, heel waardig en intiem afscheid. Wij zijn haar daar buitengewoon dankbaar voor.
Trix Floris-van Stekelenburg

 

Ik ken Yvonne als een warme en hartelijke persoonlijkheid. Na het toch wel onverwachte overlijden van mijn vader, was het fijn dat Yvonne voor ons het afscheid wilde regelen. Ons gezin had even tijd nodig om het te verwerken en Yvonne nam echt de tijd om te luisteren. Er moet in korte tijd zoveel worden geregeld. Alle mogelijkheden kwamen op tafel, naar elke wens werd geluisterd. Juist de niet te zakelijke uitstraling van Linde uitvaart, maakte het laagdrempelig om jezelf te uiten. Ook werd bij veel te regelen zaken de keuze aan ons gelaten of we zelf bepaalde zaken wilden doen/regelen. Het voelt, achteraf, heel goed dat we veel zelf hebben gedaan.
De ceremonie was prachtig! Door Yvonne’s samenwerking met Marieke van Lieshout (Bijzonder-Jij ceremonies) hebben zij elk van ons zover gekregen bij te dragen aan het afscheid van mijn vader. Daar zijn we heel dankbaar voor! Marieke heeft elk van ons aandacht gegeven in haar mooie speeches die het afscheid van mijn vader tot een persoonlijk geheel maakte. 
Ik heb veel positieve reacties gehad over de geweldige locatie (Schoorsveld) en het persoonlijk karakter van het afscheid van mijn vader. De foto’s, die die dag zijn gemaakt, zijn voor mij heel waardevol.
Arianne Beks

 

We hebben ontzettend veel steun gehad van Yvonne, zowel emotioneel als organisatorisch! Yvonne is een echte aanpakker en heeft ons veel werk uit handen genomen, zowel in het maken van de kaarten en het prentje als met heel de regie van de crematie. Op de crematie hebben we de aanwezigheid van Yvonne als heel prettig ervaren, ze bleef als begrafenisonderneemster op de achtergrond, maar gaf steun wanneer we het nodig hadden. We hadden een heel mooi afscheid, zoals we het wilden en ook samen met Susanne hebben ze ons een heel dankbaar en warm gevoel gegeven.
Sjaak en Inge Jeurninck

 

Met veel respect, liefde en steun hebben Yvonne en Susanne de uitvaart van mijn man deskundig verzorgd. We hadden een heel liefdevol en mooi afscheid van mijn man, zoals wij het wilde en goed bij Jacques paste. Wij kijken met een heel goed en fijn gevoel terug op de dagen die vooraf gingen aan de crematie. Yvonne regelde alles en stond altijd voor ons klaar met de juiste adviezen. Yvonne en Susanne van Linde Uitvaart nogmaals heel erg bedankt.
Sonja Guns

 

Op een warme manier en met heel veel respect heeft Yvonne ons geholpen en bijgestaan in de dagen na het overlijden van ons pasgeboren zoontje. De kraamweek werd de week van de voorbereidingen van zijn uitvaart. Yvonne heeft er mede voor gezorgd dat wij alle kostbare tijd die we ooit samen zouden hebben met hem, konden besteden aan hem en elkaar. Wij konden hem vasthouden, bewonderen, ons andere zoontje aandacht geven en onze rust nemen. We hoefden in deze dagen niets meer zelf te regelen. De uitvaart zelf was prachtig en verliep precies zoals we ‘wilden’. Ontzettend belangrijk. Dank je wel Yvonne!
Anoniem

 

Na het overlijden van mijn man besloten wij gebruik te maken van de diensten van Linde Uitvaart. We kijken terug op een hele fijne uitvaartdienst. Ook de dagen voor de uitvaart waren heel speciaal. Door de goede zorgen van Yvonne voelden wij ons heel fijn. Zij maakte dat wij ons nergens zorgen over hoefden te maken en zodoende brachten we een hele fijne tijd door samen met het gezin en familie.
Heel veel konden we zelf regelen, dat wilden we ook graag, maar we wisten ons verzekerd van goed advies. We hadden een afscheid zoals we het heel graag wilden. Tot op het laatste moment konden we nog dingen veranderen. Yvonne en haar collega’s waren altijd op de achtergrond aanwezig. Dat gaf ons allen een heel warm gevoel.
Marianne Bust

 

Op 11 Augustus  2016 was de crematie van mijn vader. Uiteraard was het een heel verdrietige gebeurtenis. Een grote steun echter was de zorg, het respect en de emotionele steun die wij mochten ervaren van Yvonne en Susanne van Linde uitvaart. Samen hebben we een prachtige kaart gemaakt, een blijvende herinnering voor ons. Voor allen waren de dagen na het overlijden tot na de crematie van pa niet alleen geruststellend maar ook rustgevend, omdat alles in de puntjes geregeld was. Mijn moeder en familie kijken terug op een hele mooie uitvaart van ons (o)pa.
Leny Verhaegen