Lezing Manu Keirse

Beste bezoekers van de lezing van Manu Keirse op maandag 21 september,

Na overleg met de heer Keirse en met Fletcher Hotel Jagershorst zijn we blij u te kunnen laten weten dat de lezing op maandag 21 september doorgaat.

Uiteraard houden we rekening met alle Corona richtlijnen. Dit betekent concreet het volgende: 

————

  1. Checklist: per mail (info@linde-uitvaart.nl) kunt u een gezondheidschecklist opvragen, welke we graag retour ontvangen op 21 september. Alleen na inleveren van deze checklist kunnen we u toegang verlenen. 
  2. Bij de entree van Jagershorst en bij het betreden van de ontvangstruimte zijn desinfecterende middelen beschikbaar.
  3. Er zal geen garderobe aanwezig zijn, wij willen u vragen om uw jas in de auto te laten of mee de zaal in te nemen en over uw stoel te hangen.
  4. De zaal en het aantal bezoekers: we huren een grotere ruimte, om zoveel mogelijk bezoekers te kunnen ontvangen binnen de Corona richtlijnen. Hiervoor brengen we geen extra kosten in rekening. Het aantal bezoekers dat we mogen ontvangen is 130. 
  5. Na afloop van de lezing: ons idee van een ontspannen samenzijn met alle deelnemers valt weg, omdat iedereen op zijn of haar zitplaats moet blijven. Daarom laten we het drankje en het hapje vervallen.
  6. Ventilatie, ter informatie: in het hotel is een ventilatiesysteem op basis van verse buitenlucht, dat voortdurend in werking is. 
  7. Verkoop van boeken: de boeken van Manu Keirse zijn te koop na afloop van de lezing. We zorgen voor een Corona-veilige looproute langs de boeken, voor wie daarin interesse heeft. De boeken kunnen contant betaald worden. 

————

Bent u moeilijk ter been? Om bij de zaal te komen dient u een brede trap van vijf treden te nemen. Indien dit voor u niet mogelijk is, laat het ons dan even weten, zodat we kunnen zorgen dat er een lift voor u beschikbaar is. 

Mocht u alsnog besluiten zich af willen te melden voor de lezing, doet u dat dan uiterlijk 10 september via info@linde-uitvaart.nl met vermelding van uw rekeningnummer. U krijgt dan uw geld teruggestort. 

Bij afmelding na 10 september kunnen we helaas geen geld meer teruggeven. Dit vanwege onze verplichting aan de locatie en spreker.

Een lezing van Manu Keirse is een bijzondere ervaring. De heer Keirse is een heel fijne spreker die over het onderwerp ‘rouw en verlies’ vertelt met deskundigheid, herkenbaarheid en gevoel. Wij kijken er naar uit! 

 

Maandag 21 september 2020 

Ontvangst tussen 19.30 en 20.00 uur met koffie / thee en iets lekkers 

Aanvang lezing 20.00 uur 

Fletcher Hotel Jagershorst, Valkenswaardseweg 44, Leende 

Graag tot dan. 

 

web Manu 21-09